Allekirjoita lupaus

Ilmastonmuutos on jo tapahtunut – se ei ole enää kaukainen uhka, mitä monet kuvittelevat. Yhdessä voimme hillitä ilmastonmuutoksen vaikutuksia, mutta tähän taisteluun tarvitaan enemmän ihmisiä, jotka on sitoutuneet pelastamaan maapallon.

Allekirjoittamalla lupauksen sitoudut vähähiilisempään tulevaisuuteen. Suuria muutoksia ei tarvitse tehdä hetkessä, sillä pienelläkin ”ilmastotyöllä” on merkitys ilmastoon – voit aloittaa pienestä, kuten vähentämällä autoilua. Muista asettaa itsellesi tavoitteita! 🙂

Jos haluat olla mukana hankkeen kokoontumisissa, luomassa tavoitteita hankkeelle ja kehittämässä tätä hanketta eteenpäin ota yhteyttä meihin.


Ennen allekirjoittamista lue nämä:

Ilmastonmuutos on haitallista

Ilmastonmuutos aiheuttaa päivä päivältä enemmän vaikutuksia. Äärimmäiset sääolosuhteet ovat yleistyneet maailmalla, kuten lämpöaallot, kuivuus, hurrikaanit ja sateiden seurauksena tulvat.

Lue lisää

Ilmastonmuutos on ihmisen aiheuttama

Autojen pakokaasut, tehtaiden savupiiput, metsien raivaaminen ja muut kasvihuonekaasujen lähteet ovat vastuussa ilmaston lämpenemisen poikkeuksellisesta tasosta.

Lue lisää


Hankkeen 5 tärkeintä tavoitetta:

– Enemmän yksilötason hiilijalanjäljen pienentämistä

– Enemmän luonnollisia ilmastoratkaisuja
(hiilen sitominen kasvillisuuteen ja maaperään)

– Fossiilisten polttoaineiden polttaminen lopetetaan

– Väestönmäärän vähentäminen
(esim. kahden lapsen politiikka)

– Tuetaan omavaraistaloutta


Allekirjoita lupaus

Hankkeen tavoite on kerätä yli 50 000 lupausta. Kaikkien allekirjoittaneiden lupauksilla pystymme vakuuttaa yrityksiä ja poliitikkoja tekee enemmän toimia ilmastonmuutoksen torjumiseen. Me emme aio menettää planeettaamme ilmastonmuutoksen seurauksena!

Olen samaa mieltä siitä, että ilmastonmuutoksen hillitseminen on tärkeää ja tarvitsemme lisää toimia vaikutuksien ehkäisemiseksi. Nyt on aika panostaa vähähiiliseen tulevaisuuteen! Tiede kertoo meille, että meillä ei ole varaa odottaa jos haluamme pelastaa planeettamme. Haluan siirtyä sanoista tekoihin ja tämän takia haluan allekirjoittaa lupauksen.

Painamalla ”lähetä” hyväksyt Severijuhanin tietosuojaselosteen.